Ere leden

Zoals iedere vereniging kent ook Parcifal een aantal ere leden. Dit zijn mensen die in het verleden veel voor de vereniging hebben betekend.

Dhr. Theo Terwint
Hij was jarenlang penningmeester van Parcifal. Ook heeft hij vele jaren meegelopen met oud papier ophalen. Theo heeft heel veel voor Parcifal gedaan en zal tot op de dag van vandaag geen sponsorconcert missen.

Dhr. Hein Bruynseels
Zat al in het oudercomité van Parcifal en is jarenlang bestuurslid geweest. Wie kent hem niet van het oud papier en de verjaardagsacties, ieder jaar een belangrijke inkomstenpost.

Mw. Annet Ruiters – Pin
Zij was jaren lang Miss-majoret van Parcifal en behaalde vele successen met de majoretten. Jarenlang was zij ook instructrice van de majoretten en tevens bestuurslid. Op 25 november 2014 is Annet helaas overleden.

Dhr. Louis Daamen
28 jaar voorzitter van Parcifal geweest en pas sinds 2005 afgetreden. Louis is een begrip voor Parcifal en heeft de vereniging gemaakt tot wat het nu is. Hij is dan ook terecht Ere-voorzitter van Parcifal. In november 2009 is Louis Daamen helaas overleden.

Dhr. Henk Blezer
Jarenlang was Henk Blezer penningmeester van Parcifal. Een Parcifal man in hart en nieren. Henk heeft enorm veel betekend voor onze vereniging. Henk is helaas overleden.

Dhr. Jan Hoekstra
Jarenlang  was Jan (bescheiden als hij was) nadrukkelijk aanwezig op momenten dat wij dit niet in de gaten hadden mbt bewaken fietsen en instrumenten. Daarnaast is Jan geruime tijd bestuurslid geweest van de vereniging. Jan Hoekstra is helaas overleden in augustus 2013.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *