Sponsorclub

Sponsorclub Parcifal is opgericht in 1994. Tot 2006 ook wel bekend als de Club van 25. De sponsorclub heeft als taak het inzamelen van financiële donaties van zowel particulieren als bedrijven. De donaties komende ten goede van de vereniging (uniformiteit, instrumentarium en activiteiten) van de Drumfanfare en het Majoretten peloton.

Drumfanfare Majorettepeloton Parcifal is opgericht in 1956. Een echte Brunssumse familie vereniging, uitkomend in de 2e divisie, met optredens in Duitsland, België, Frankrijk en natuurlijk in eigen land.

Parcifal staat onder leiding van Andre Falize. Hij is tevens verantwoordelijk voor de opleidingen binnen het blaaswerk. Het slagwerk staat onder leiding van dhr. Hein Timmermans. Tambour-maître is dhr. René Engelen. Cheyenne Aretz is de instructrice en vaste begeleidster van onze majorettes.

De Majorettes van deze typische Brunssumse vereniging zijn een succesvolle groep die gezien mag worden.

Sponsoren kunnen de vereniging steunen met een jaarlijkse financiële bijdrage. Iedereen is vrij voor wat betreft het bepalen van de hoogte van de donatie. Echter de minimale bijdrage is 25,- euro per jaar.

Door het jaar heen zullen sponsoren worden uitgenodigd voor tal van leuke activiteiten!

Mocht u een donatie willen doen of wilt u meer weten over de Sponsorclub Parcifal dan kunt u contact opnemen met:

Mevr. L. Goudemont-Godderij
Tel. +31 6 15887462
E-mail: goudeml1313@gmail.com

Dhr. R. Franssen
Tel. +31 6 19 14 12 53
E-mail: r.franssen@commshop.nl