Van thuis zitten naar buiten trainen!

Het is een gek jaar geweest, en dat is het nog steeds voor ons allemaal. Het verenigingsgebouw op slot, wedstrijden die zijn afgelast en geen warme knuffels meer. Ondanks al die gekke dingen zijn wij ontzettend blij dat wij sinds kort weer buiten mogen trainen met alle majorettes.

De 1e repetitie was natuurlijk een geweldig weerzien, na al die weken konden we elkaar eindelijk weer live zien en spreken. Wat was het fijn om iedereen weer te zien.

Buiten dat het fijn was om iedereen weer te zien was het natuurlijk ook de bedoeling dat de conditie weer omhoog ging, want dat bankhangen had er wel een beetje ingehakt haha. Fanatiek gingen we aan de slag. Springen, rennen, dansen, marcheren en twirlen, het hoort er allemaal bij.

Iedere wedstrijdgroep is hard het trainen voor de volgende wedstrijd, hopenlijk 19 september!! Vingertwirls worden gedraaid, rolls worden gerold en exchanges worden gegooid. De wedstrijdshows worden iedere training weer uitgebreid en moeilijkere technieken worden geoefend. De resultaten zijn al veelbelovend door de fanatieke trainingen, wij kunnen niet wachten op onze eerstvolgende wedstrijd!

Samen zijn we ook aan de slag gegaan met optocht shows want we verheugen ons ook weer heel erg op de eerstvolgende optocht die wij met z’n allen weer mogen gaan lopen, enthousiast zijn we ook hier al mee begonnen want wij hebben goede moed voor de toekomst!

Kortom; wij zijn blij dat we weer van start zijn gegaan en verheugen ons op alle leuke dingen die gaan komen in de toekomst!

Cheyen Aretz – Demi Gouw – Mariska Baar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *