Kenny Daamen verrast door overhandiging Tamboer Maîtrestok Freddy Martens

 

Tijdens de repetitieavond afgelopen donderdag vond er wel een héél bijzonder moment plaats. Kenny Daamen werd volledig verrast door de overhandiging van de Tamboer Maîtrestok van ons sinds kort overleden lid Freddy Mertens. Dit werd gedaan door zijn echtgenote Elke en dochter Jenny.

In het verleden heeft Freddy, samen met Sjeff Nowacki, een TM-cursus gevolgd. Daarna heeft hij een eigen stok laten maken. Sinds een hele tijd lag stok onaangeroerd op de kast. In het korte verleden heeft Freddy zich eens laten ontvallen dat hij welk iemand wist die deze stok zou mogen overnemen. En Elke en Jenny hadden wel een idee wie dat zou zijn. Dus afgelopen donderdag kwamen zij speciaal uit Aken om Kenny hiermee te verrassen. Huub legt aan iedereen uit over het idee achter deze stok. Doordat Elke en Jenny beiden geen woord Nederlands spreken, deed hij dat heel graag voor hen.

Tijdens de kinder-carnavalsoptocht in Brunssum a.s. zaterdag, zal Kenny als Tamboer Maître met zijn nieuwe stok te bewonderen zijn.

Geloof maar dat hij hier maar wat trots op is en deze met veel eer zal gebruiken.

IMG-20150207-WA0009

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *