Succesvolle deelname Parcifal op solistenconcours!

 Vandaag was het dan zover. Na jaren van afwezigheid zou onze vereniging weer aanwezig zijn tijdens een solistenconcours.
Het concours werd georganiseerd door de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen en werd gehouden in Hulsberg. Dit maal zouden Jari Meeuwissen en Kay Volgelaar onze verenging vertegenwoordigen. Vanaf november werd druk geoefend. Helaas moest Kay op het laatste moment door omstandigheden verstek laten gaan. Daarvoor in de plaats gaf Ricardo Engelen zich op om op concours te gaan.

Met nog maar 2 weken te gaan hebben Jari en Ricardo met hulp van slagwerkinstructeur Hein Timmermans zich een slag in de rondte gewerkt om op tijd klaar te zijn. En het is gelukt. Met het prachtig uitgevoerd stuk Pickles I van J.G. Schroen behaalde het duo 83 punten.
Een resultaat waar beide heren en hun instructeur heel trots op mogen zijn.

De meegereisde fans zijn dat nog meer en kijken reeds uit naar een volgend solistenconcours waar Jari en Ricardo wellicht weer als duo hen beste slagwerkbeentje voor kunnen zetten. Op naar 85 punten of meer…

Namens het bestuur:

Jari en Ricardo, van Harte Gefeliciteerd met dit geweldige resultaat. Een resultaat waar wij met zijn allen heel trots op zijn. Ricardo, bedankt dat je bent ingesprongen en samen me Jari hebt gezorgd dat dit solistenconcours door kon gaan.

Ellen Roberts, secretaris

20150125_153456_resized

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *